23 sept 2006, 20:04

Довиждане 

  Poesía » De amor
813 0 8

Дано се видим ний отново...

Отчаяно зова аз твойто име.

Взирам се във тъмното

И се надявам там да срещна теб, но

Жалко – теб те няма!

Дано се върнеш някой ден...

Аз те виждам в сънищата си – събуждам се,

Но теб те няма!

Единствен споменът за теб остана!

 

© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??