23.09.2006 г., 20:04 ч.

Довиждане 

  Поезия » Любовна
802 0 8

Дано се видим ний отново...

Отчаяно зова аз твойто име.

Взирам се във тъмното

И се надявам там да срещна теб, но

Жалко – теб те няма!

Дано се върнеш някой ден...

Аз те виждам в сънищата си – събуждам се,

Но теб те няма!

Единствен споменът за теб остана!

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??