23 сент. 2006 г., 20:04

Довиждане 

  Поэзия » Любовная
811 0 8

Дано се видим ний отново...

Отчаяно зова аз твойто име.

Взирам се във тъмното

И се надявам там да срещна теб, но

Жалко – теб те няма!

Дано се върнеш някой ден...

Аз те виждам в сънищата си – събуждам се,

Но теб те няма!

Единствен споменът за теб остана!

 

© Силвия Герджикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??