28 feb 2009, 21:37

Довиждане, почивай в мир! 

  Poesía » De amor
956 0 2
                Довиждане, почивай в мир!

Не, не си отивай! Не!
Кога пак ще видиш синьото небе?!
Обичам те, а ти умираш!
Защо не  го разбираш!
Всичко ще се промени без тебе!
Аз отново ще плача, като дете!
И ето, без да си ме чул, се махаш!
А дали ще се обърнеш да помахаш!
Или ще продължиш със сълзите на лице!
И ще ме  оставиш със това разбито сърце!
Хванал под ръка предизвикателството ново!
Смърт наричащо се то!
Оставяш ме на кръстопът пред хиляди възможности!
И ще се чудя по кой път да поема, а всичките са прости!
Очите ми - избистрени от плач!
Но няма да дочакаш следващия здрач!
Ще си тръгнеш, без да кажеш ,,Чао!" !
А на другите ще кажеш ли Заветното ,,Чао!" !
И нека там, където си, да е вечен пир!
Довиждане, почивай в мир!



© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??