7 may 2017, 11:36

Дракула 

  Poesía » Para niños
1446 0 4

Вижте, Дракула пристига
и с едно око намига,
целият изцапан с кръв,
страшен е, един такъв...
Зъби се и ни се мръщи –
плаши всички ни във къщи.
Днес кого ли е изял,
никой тук не е познал.
Само баба се досети –
купа с кетчуп и спагети! 

 

Валентина Костова

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??