7.05.2017 г., 11:36 ч.

Дракула 

  Поезия » За деца
1424 0 4

Вижте, Дракула пристига
и с едно око намига,
целият изцапан с кръв,
страшен е, един такъв...
Зъби се и ни се мръщи –
плаши всички ни във къщи.
Днес кого ли е изял,
никой тук не е познал.
Само баба се досети –
купа с кетчуп и спагети! 

 

Валентина Костова

© Валка Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Римушки-разтушки за дечица-веселушки" »

18 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??