23 mar 2009, 0:21

Драма 

  Poesía » De humor
540 0 3

Чуствам се обезверен,

отчаян, жалък и сломен,

защото нямам тази сила

(в живота тя да ме окриля)

и пак да полетя в атака

към нова цел, която чака.

 

И ден след ден аз нямам мира

(що става с мен аз не разбирам?!)

и чакам нещо да се случи

и драмата ми да приключи.

 

Ала не става нищо - ето на.

Ни пламък блясва, ни искра

във мойто счупено кандило.

(Защо се чувствам тъй унило?!)

 

Моля някой да ми каже,

(що да сторя, да разкаже)

че сторя ли го, веднага

да свърши цялата беда.

 

 

 

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??