8 ene 2010, 23:57

Драма 

  Poesía » De amor
587 0 14

Драма

 

Чакай!

Спри за минута!

Не затръшвай вратата!...

Звук от стъпки

кове тишината,

тръпнат вените

борбено

във летежа

на сладка отплата.

 

 

После...

стон от умора,

на кълбо се превиваш

или вдигаш краката.

Но това не помага

особено –

все тъй тръпнат!

От копнежа

да хукнат обратно...

 

 

© Нелиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??