Jan 8, 2010, 11:57 PM

Драма 

  Poetry » Love
589 0 14

Драма

 

Чакай!

Спри за минута!

Не затръшвай вратата!...

Звук от стъпки

кове тишината,

тръпнат вените

борбено

във летежа

на сладка отплата.

 

 

После...

стон от умора,

на кълбо се превиваш

или вдигаш краката.

Но това не помага

особено –

все тъй тръпнат!

От копнежа

да хукнат обратно...

 

 

© Нелиса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??