8 янв. 2010 г., 23:57

Драма 

  Поэзия » Любовная
590 0 14

Драма

 

Чакай!

Спри за минута!

Не затръшвай вратата!...

Звук от стъпки

кове тишината,

тръпнат вените

борбено

във летежа

на сладка отплата.

 

 

После...

стон от умора,

на кълбо се превиваш

или вдигаш краката.

Но това не помага

особено –

все тъй тръпнат!

От копнежа

да хукнат обратно...

 

 

© Нелиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??