22 jun 2024, 10:26

Дребните душици 

  Poesía » Civil
48 0 2

Дребните душици жалки

искат постове - слушалки 
и си мислят, че разбират,
като злобата простират.

 

Търсят временна наслада,
незначителна награда
и обичат да се пъчат,
дори адски да се мъчат.

 

Чест за тях не съществува,
само фарса тържествува
и това, че няма смисъл
не вълнува тяхна мисъл.

 

Дребните душици мили
пътя си са построили
само с почести фалшиви
и усмивки от архиви...

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??