Jun 22, 2024, 10:26 AM

Дребните душици 

  Poetry » Civilian
49 0 2

Дребните душици жалки

искат постове - слушалки 
и си мислят, че разбират,
като злобата простират.

 

Търсят временна наслада,
незначителна награда
и обичат да се пъчат,
дори адски да се мъчат.

 

Чест за тях не съществува,
само фарса тържествува
и това, че няма смисъл
не вълнува тяхна мисъл.

 

Дребните душици мили
пътя си са построили
само с почести фалшиви
и усмивки от архиви...

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??