Лежа в леглото.Сама съм.
Само аз и мойта дрога.
Сложих си и последната доза.
Усещам я-влива се в кръвта ми.
Минута-две спокойствие и...край!
Отново съм в мръсното легло.
Цялата треперя.
Кръвта ми се смрази.
Трябва да подишам въздух.
Но нямам сили да се движа.
Толкова боли.
Трябва да стана.
Да изляза.
Но какво ми става?
Тялото ми се изпоти...
Трябва да стигна до вратата.
Но как?
Краката ми се сковаха.
Още малко...
Почти я стигнах.
Най-после въздух...
Секунда-две...
Сърцето спря да бие.
Дрогата уби ме.
Не вземайте наркотици!!!
Моля,не поставяйте оценки!!!!
© Ванина Todos los derechos reservados