21 abr 2009, 18:58

Друга 

  Poesía » Otra
561 0 0


Сърце дяволско,
от ангелска душа забулено.
Привидно обичано, но
от обич отричано.

Очи изпепеляващи, под
омайна усмивка огъня скриващи.
Игриво приканващи, но
покана не чакащи.

Ръце зажаднели,
с тежко въже завързани.
Нежно погалили, но
за нежност не, за друго жадували.

 

© Анелия Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??