Apr 21, 2009, 6:58 PM

Друга 

  Poetry » Other
596 0 0


Сърце дяволско,
от ангелска душа забулено.
Привидно обичано, но
от обич отричано.

Очи изпепеляващи, под
омайна усмивка огъня скриващи.
Игриво приканващи, но
покана не чакащи.

Ръце зажаднели,
с тежко въже завързани.
Нежно погалили, но
за нежност не, за друго жадували.

 

© Анелия Драгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??