21.04.2009 г., 18:58 ч.

Друга 

  Поезия » Друга
558 0 0


Сърце дяволско,
от ангелска душа забулено.
Привидно обичано, но
от обич отричано.

Очи изпепеляващи, под
омайна усмивка огъня скриващи.
Игриво приканващи, но
покана не чакащи.

Ръце зажаднели,
с тежко въже завързани.
Нежно погалили, но
за нежност не, за друго жадували.

 

© Анелия Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??