28 feb 2012, 15:31

Друга част от мен 

  Poesía » Otra
654 0 2

 

Очите ми са пъстри пеперуди...

Прекрасните ми хубави очи,

но виждаш, вгледаш ли се в тях –

и те са луди, и носят хиляди бели.

 

Ръцете ми зандан са тъмен.

Примамват със свойта топлота,

но щом докоснеш се до тях, разбираш -

обречен си на доживотна самота.

 

Душата ми е тъмен ад,

в който всеки иска да се взира...

И търси там частичка благодат,

а всъщност смърт съзира.

© Лорита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??