8 ago 2006, 13:58

Друга история 

  Poesía
582 0 3
Любовта ни е друга история:
тя не е ни начало, ни край.
Тя не е дори на теория
и не се степенува със "най".
Тя не е седемцветна измислица -
в дъжд от чувства проблеснал мираж,
тя не е даже толкова истинска,
че да трябва за нея кураж.
Тя не е и белязана карта
нито всеки изминал момент,
и отдавна със теб не си казваме
онзи - нашият - мил комплимент.
Но обичаме двама насила -
аз напреки, а ти пък напук.
Докога така в чувства ще гнием
днес не знам, но съм с теб.
И съм тук.

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??