5 jul 2009, 0:15

Другар 

  Poesía » Para niños
759 0 2

Другар

 

Мойто пале Чочко,

верен е другар.

С характер прави всичко,

няма господар.

 

В игрите страшен сме тандем,

без дори за миг да спрем,

вдигаме страхотна олелия,

деня превръщаме в магия.

 

С преждата на баба си играем,

в пъстрите конци цели се мотаем

и ще е безспорно права,

тя да вдига врява.

 

Топка шарена изваждам

и на Чочко я показвам,

той с палави очички я следи

и вмигом скача да я улови.

 

И така в забава щура,

всеки ден минава.

С другаря верен,

в клетка скуката мирува.

© Александра Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??