Рисуваш я в бяло,
поставяш ù ореол.
И криле ù даваш,
а в присъствието ù
звучи ангелски хор.
Аз пък съм неточна,
недовършена,
дори обезвесена.
Кълбо от грешки
и несъвършенства.
Не ще сме заедно,
сянка ще си остане тя.
Ще броди в тебе тайно,
ще ти напомня за това
как веднъж се случва
любовта.
А останалото - то е
споделена самота.
© Недописана Todos los derechos reservados