16 июл. 2014 г., 20:55

Другата 

  Поэзия
428 0 1

Рисуваш я в бяло,

поставяш ù ореол.
 И криле ù даваш,

а в присъствието ù

звучи ангелски хор.

 

Аз пък съм неточна,

недовършена,

дори обезвесена.

Кълбо от грешки

и несъвършенства.

 

Не ще сме заедно,

сянка ще си остане тя.

Ще броди в тебе тайно,

ще ти напомня за това

как веднъж  се случва

любовта.

А останалото - то е

споделена самота.

© Недописана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??