22 oct 2006, 12:13

Други.. Другаде 

  Poesía
593 0 2
Гледам в очите ти, виждам трети лица,
усещам по ръката ти – с тях е била..

Отвръщам на усмивката ти – за други е тя,
слушам обясненията ти – галиш моята суета.

Надничам в мислите ти – другаде далеко са...

Изгаряш ме с огъня ти – студена е страстта,
пиеш от устните ми – изстинала е за мен кръвта..

Къпеш ме в сълзите си – не можеш да скриеш лъжа,
прегръщаш ме със силата ти – за други е нежността...

Покриваш ме с мечтите си – Стига, върви си сега!

Сбогом на красивите илюзии, няма я вече любовта –
за мен тя умря,погребана дълбоко в твоята душа.

© Виктория Минева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??