9 nov 2010, 12:38

Другият 

  Poesía
711 0 19

Дали ще мога да съм другия

Не... аз съм просто лудия

Очаквайки реки от обич

Да текат...

Цветя любовно да цъфтят

Усмихнати лицата да сияят

Ръце да тръпнат...

И любов да ваят

Не мога да съм другия

Помни... аз съм лудия

И търся други луди

Да живеем в заблуди

Че този свят да бъде 

Може и любовен

А пътят ни един...

Съдбовен

Не искайте да бъда

Другия...

Ще си остана оня...

Лудия

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??