10 ene 2008, 11:34

Другото ти име 

  Poesía
1608 1 11

Другото ти име е Любов!
Любов, родена от звездите,
един светъл порив нов,
изпълнил с красота душите.

Другото ти име е Съдба!
Съдба, родена от мечтите,
с обич подадена ръка
за щастието ни в дните.

Другото ти име е Живот!
Живот, изпълнен с доброта,
на пролетни цветя ухаещ,
даряващ нежност и топлота.

© Васил Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??