Jan 10, 2008, 11:34 AM

Другото ти име 

  Poetry
1623 1 11

Другото ти име е Любов!
Любов, родена от звездите,
един светъл порив нов,
изпълнил с красота душите.

Другото ти име е Съдба!
Съдба, родена от мечтите,
с обич подадена ръка
за щастието ни в дните.

Другото ти име е Живот!
Живот, изпълнен с доброта,
на пролетни цветя ухаещ,
даряващ нежност и топлота.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??