28 dic 2021, 12:23

Дръж се, сърце 

  Poesía » De amor, Filosófica, Otra
894 4 3

Дръж се сърце,

накрая болката 

ще те направи 

още по-силно.

Дръж се сърце,

ти за страдание

може би не си

непосилно.

 

Дръж се сърце,

просто обичай 

дълбоко и 

безкрайно.

Дръж се сърце,

когато те раняват,

ти ставаш

още по-сияйно.

 

Дръж се сърце,

макар да ти режат 

жестоко крилата.

Дръж се сърце,

ще мине време,

ще ги изгради

пак светлината.

 

Дръж се сърце,

ще дойде и

любовта

след тежестта,

която носиш.

Дръж се сърце, но

за любов и доверие

недей да просиш.

 

Дръж се сърце,

някой ще ти

даде безкрайна

обич.

Дръж се сърце,

ледът ще се

разчупи и 

отново ще

се стоплиш.

 

Дръж се сърце,

рано или късно

всичко ще се

върне.

Дръж се сърце,

мъката, която

изпитваш, в 

щастие ще 

се превърне.

 

Дръж се сърце,

не зная колко

ще трябва да

чакаш и търпиш.

Дръж се сърце,

всичко ти ще

можеш да простиш.

 

Дръж се сърце,

когато най-тежката

болка си изтърпяло.

Дръж се сърце,

по пътя на

любовта нищо не

би те спряло.

 

Дръж се сърце.

Време е необходимо.

Дръж се сърце.

Само това да 

продължиш 

би те спасило.

© Майчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??