22 nov 2007, 11:25

Дух 

  Poesía
489 0 2

Дух


Разсъдък, някьде забравен,

се шляе - бездомен и глух,

Човекът сам, изоставен

се бори с чуждия дух.

 

Там, в капана от болка

и радост прокрадва ръце,

за да изтиска и последната воля

в борбата с лошия дух.

 

Август 2006

 


 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??