22.11.2007 г., 11:25 ч.

Дух 

  Поезия
488 0 2

Дух


Разсъдък, някьде забравен,

се шляе - бездомен и глух,

Човекът сам, изоставен

се бори с чуждия дух.

 

Там, в капана от болка

и радост прокрадва ръце,

за да изтиска и последната воля

в борбата с лошия дух.

 

Август 2006

 


 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??