22 нояб. 2007 г., 11:25

Дух 

  Поэзия
520 0 2

Дух


Разсъдък, някьде забравен,

се шляе - бездомен и глух,

Човекът сам, изоставен

се бори с чуждия дух.

 

Там, в капана от болка

и радост прокрадва ръце,

за да изтиска и последната воля

в борбата с лошия дух.

 

Август 2006

 


 

 

© Братан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??