Nov 22, 2007, 11:25 AM

Дух 

  Poetry
521 0 2

Дух


Разсъдък, някьде забравен,

се шляе - бездомен и глух,

Човекът сам, изоставен

се бори с чуждия дух.

 

Там, в капана от болка

и радост прокрадва ръце,

за да изтиска и последната воля

в борбата с лошия дух.

 

Август 2006

 


 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??