Ако дупките по пътя
се запълваха с куплети,
най-ценени на земята
щяхме да сме ний, поетите.
И тогава бе възможно,
не рубин и не елмаз,
ала нейде под средата,
да бях оценен и аз.
Но, за жалост, тази мисъл
няма как да се изпълни:
дума дупка щом не прави,
тя не може и да пълни!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados
щяхме да наемем тия от Народното събрание
и всички строителни фирми да бъдат излишни!
Поздрави, Ангар!