Mar 20, 2009, 8:00 AM

Дума дупка не пълни 

  Poetry » Humour
536 0 5

Ако дупките по пътя

се запълваха с куплети,

най-ценени на земята

щяхме да сме ний, поетите.

 

И тогава бе възможно,

не рубин и не елмаз,

ала нейде под средата,

да бях оценен и аз.

 

Но, за жалост, тази мисъл

няма как да се изпълни:

дума дупка щом не прави,

тя не може и да пълни!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??