Думата какво е? Сбор от букви! От звуци!
Излели се чувства от душевни улуци!
Мостове, свързващи несъвместими брегове,
или сила, рушаща любими светове...
казват: дума дупка не прави, ама не!
Тя може да те въздигне, или да те свали на колене!
Тя има сила, непозната, непонятна за нас!
Тя има огромна, неизмерима власт!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados