9 ene 2010, 22:30

Думи 

  Poesía » Otra
655 0 8

Превръщам секундите в думи,

и в цветни, и в малки будилници.

Простете, но вий сте куршуми,

боли ме от вас… ах, закрилници.

 

Елате в съня ми, но денем,

тогава резбовам си бивните.

На върха на света ще поседнем,

ние - безумно най-свидните…

 

Играйте с мене на всичко,

на шах с безизразни пешки.

Неразумно и малко космично

ви виждам в образ човешки…

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??