14 abr 2012, 10:59

Думите 

  Poesía » Otra
416 0 2

Изречени и премълчавани.

Гальовни и жилещи.

Думи като кротък дъжд 

и гневни като бурно море.

Зовящи и нараняващи.

Думи като кинжал,

оставящи белег в душата.

Думи отминаващи

и оставащи.

Думи докосващи.

Думи, оставящи без дъх.

Думи за прошка.

И за молитва.

Думи като ромон

на горски ручей.

Изречени и премълчавани.

 

Starkmaster(Ванко Николов)


© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??