Изречени и премълчавани.
Гальовни и жилещи.
Думи като кротък дъжд
и гневни като бурно море.
Зовящи и нараняващи.
Думи като кинжал,
оставящи белег в душата.
Думи отминаващи
и оставащи.
Думи докосващи.
Думи, оставящи без дъх.
Думи за прошка.
И за молитва.
Думи като ромон
на горски ручей.
Изречени и премълчавани.
Starkmaster(Ванко Николов)
© Ванко Николов Всички права запазени
Харесва ми!