14 апр. 2012 г., 10:59

Думите 

  Поэзия » Другая
440 0 2

Изречени и премълчавани.

Гальовни и жилещи.

Думи като кротък дъжд 

и гневни като бурно море.

Зовящи и нараняващи.

Думи като кинжал,

оставящи белег в душата.

Думи отминаващи

и оставащи.

Думи докосващи.

Думи, оставящи без дъх.

Думи за прошка.

И за молитва.

Думи като ромон

на горски ручей.

Изречени и премълчавани.

 

Starkmaster(Ванко Николов)


© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??