3 jun 2019, 1:47

Думите 

  Poesía » Verso libre
419 0 2

Думите пристигат тихо,

с валящите цветя от небосвода

И бледосини се изписват,

върху платното свое-на живота.

 

Думите танцуват буйно салса .

Една на друга те се вричат.

Думите-душевни паузи...

Протягам се към тях неволно и ги стигам.

Отпивам ги и без да бързам, пътека си постилам от красиви думи,

истината още сричам ,  

в безброй от думи се увличам

© Си Ляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??