3.06.2019 г., 1:47 ч.

Думите 

  Поезия » Свободен стих
418 0 2

Думите пристигат тихо,

с валящите цветя от небосвода

И бледосини се изписват,

върху платното свое-на живота.

 

Думите танцуват буйно салса .

Една на друга те се вричат.

Думите-душевни паузи...

Протягам се към тях неволно и ги стигам.

Отпивам ги и без да бързам, пътека си постилам от красиви думи,

истината още сричам ,  

в безброй от думи се увличам

© Си Ляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??