5 mar 2014, 22:57

Душа 

  Poesía » Filosófica
631 0 1

Намръщено небе

гледа то към мен.

Дерзание обзе

моя тъмен ден.

 

Светлина се не показва

да огрее тъмнината.

Едва ли тя познава

на човека душата.

 

Но душата е сложна,

не можеш я разгадай.

За всички тя важна

е като самия край.

© Иветтт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, важна е Душата... в нея е и светлината и тъмнината...

    Хареса ми, Иветтт!
Propuestas
: ??:??