Намръщено небе
гледа то към мен.
Дерзание обзе
моя тъмен ден.
Светлина се не показва
да огрее тъмнината.
Едва ли тя познава
на човека душата.
Но душата е сложна,
не можеш я разгадай.
За всички тя важна
е като самия край.
© Иветтт All rights reserved.
Хареса ми, Иветтт!