5.03.2014 г., 22:57 ч.

Душа 

  Поезия » Философска
623 0 1

Намръщено небе

гледа то към мен.

Дерзание обзе

моя тъмен ден.

 

Светлина се не показва

да огрее тъмнината.

Едва ли тя познава

на човека душата.

 

Но душата е сложна,

не можеш я разгадай.

За всички тя важна

е като самия край.

© Иветтт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, важна е Душата... в нея е и светлината и тъмнината...

    Хареса ми, Иветтт!
Предложения
: ??:??