13 ago 2007, 13:05

Душа 

  Poesía
575 0 3
Листата есенни се ронят
и тихо падат във нощта.
Едно сърце сега очаква
да получи топлина.

Една душа - сама, бездомна,
без път в живота си върви.
Сама е тя, но е огромна,
добра душа, но без пари.

Това е бедното сираче,
което вечер виждаш ти,
самотно, бедно, но не плаче,
тъгата в себе си държи.

И бавно, плахо те поглежда,
ръце към теб простира то,
в очите му блести надежда,
ала сърцето е само.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??