Душа - лъщаемост, горещина,
ухание на сълза, плъзната по плът на роза.
Душа, тъй девствена кат шепа сняг,
закърняла пулсация на звук, снесъл духовен снаряд.
Душа - лъщаемост, горещина, небеса и крилата дъга.
Душа - пеперудени слънца, дъх на цветя, пъстрота.
Душа, в твойте недри заключен е духа.
Душа - разцъфнал космос!!!
© Антония Ичева Todos los derechos reservados