4 авг. 2009 г., 00:26

Душа 

  Поэзия » Пейзажная
664 0 5

Душа - лъщаемост, горещина,

ухание на сълза, плъзната по плът на роза.

Душа, тъй девствена кат шепа сняг,

закърняла пулсация на звук, снесъл духовен снаряд.

Душа - лъщаемост, горещина, небеса и крилата дъга.

Душа - пеперудени слънца, дъх на цветя, пъстрота.

Душа, в твойте недри заключен е духа.

Душа - разцъфнал космос!!!

© Антония Ичева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??