4.08.2009 г., 0:26 ч.

Душа 

  Поезия » Пейзажна
656 0 5

Душа - лъщаемост, горещина,

ухание на сълза, плъзната по плът на роза.

Душа, тъй девствена кат шепа сняг,

закърняла пулсация на звук, снесъл духовен снаряд.

Душа - лъщаемост, горещина, небеса и крилата дъга.

Душа - пеперудени слънца, дъх на цветя, пъстрота.

Душа, в твойте недри заключен е духа.

Душа - разцъфнал космос!!!

© Антония Ичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??