23 mar 2010, 6:10

Душа 

  Poesía
482 0 16

Птица в полет

Цвят напролет

Капка дъжд в земята суха

Звук от огън който пука

Сноп от светлина

Шепот на гора

Ласка на жена

Ромол на река

Стекла се сълза

Смях и тишина

Любов и доброта

Събрали са една душа

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??