Mar 23, 2010, 6:10 AM

Душа 

  Poetry
480 0 16

Птица в полет

Цвят напролет

Капка дъжд в земята суха

Звук от огън който пука

Сноп от светлина

Шепот на гора

Ласка на жена

Ромол на река

Стекла се сълза

Смях и тишина

Любов и доброта

Събрали са една душа

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??