Птица в полет
Цвят напролет
Капка дъжд в земята суха
Звук от огън който пука
Сноп от светлина
Шепот на гора
Ласка на жена
Ромол на река
Стекла се сълза
Смях и тишина
Любов и доброта
Събрали са една душа
© Любомир Деничин Все права защищены