13 abr 2024, 7:35

Душа жадува за светлина 

  Poesía » De amor
225 0 1

Душа жадува за светлина,
за лъчите на звездите,
за сърце, пълно с добрина
и пътека лунна за мечтите!

Времето е меко и приятно,
луната чудна ще сияе,
твоето сърце е златно,
но далеч си и дух ридае!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??